Två små fotoväskor och hållare från Think Tank

Fotoväskor 25 mar 2011

Fotoväsktillverkaren Think Tank Photo lanserade nyligen ett antal småväskor som kan hålla reda på en hel del av de där småprylarna som har en tendens att försvinna i fotoväskan eller fickan. De två intressantaste nykomlingarna för fotofantasten heter The Credential Holder, och The AA Battery Holder.

The Credential Holder har ett genomskinligt plastfönster på framsidan, vilket gör att du ser vad som finns i väskan. Dessutom erbjuds en anpassningsbar halsrem, ett dragkedjeförsett fack för visitkort i locket, en stor huvudficka som rymmer en smartphone, och en baksida med två pennhållare. Dessutom har väskan en ficka där du exempelvis kan förvara ett mindre anteckningsblock.

The AA Battery Holder råder bot på problemet med AA-batterier som formligen verkar gå upp i rök när du lägger dem i en väska. Väskan rymmer upp till åtta AA-batterier, och kan vikas ihop på mitten för att spara plats.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.