Think Tank Change-Up V2.0 – kameleonten

Nyheter 14 feb 2013

Axelremsväska, magväska eller bältesväska? – Den nya versionen av Think Tank Change-Up erbjuder alla tre funktioner i en

ThinkTankChangeUpV20-wordpress

En av de senaste fotoväskorna från Think Tank eter Change-Up, och nu har den kommit ut i en ny version – Change-Up V2.0. Bland nyheterna noteras fler storlekar, samt nya funktioner. En av fördelarna med Change-Up-konstruktionen är möjligheten att förvandla väskan från vanlig axelremsväska till bältesväska, och därefter magväska. Omvandlingen är möjlig med hjälp av Think Tanks patenterade bärremssystem Harness. Väsklösningen ger möjlighet till stor flexibilitet. Den ena dagen kan den exempelvis användas för snabb åtkomst och hantering av objektiv i bältet på din högra eller vänstra sida, en annan dag fungerar den som en vanlig axelremsväska i vilken du förvarar din fotoutrustning, och ytterligare en annan dag så blir den en magväska med tillbehör du behöver ha lättåtkomliga.

Den kroppsformade väskan rymmer ett spegelreflexhus med ett 70-200-objektiv placerat vid sidan om. Alternativt rymmer den ett kamerahus med monterat 24-70-objektiv plus ytterligare ett till tre lösa objektiv.

Bland väskans övriga funktioner kan nämnas att fickorna kan öppnas med en hand, på framsidan finns en mindre dragkedjeförsedd ficka placerad, i  nätfickor på sidorna kan du förvara en vattenflaska eller extern blixt, samt regnskydd medföljer.

Är du intresserad av de viktigaste nyheterna i V2.0-versionen så kommer de här:

Utökad höjd så att väskan rymmer alla 70-200 f/2.0-objektiv, plus alla kamerahus.

Utökad stoppning i bakdelen av väskan, vilket ska göra att den blir bekvämare att bära.

Två extra fickor i vilka du kan gömma undan bältena.

Lägre vikt

Specifikationer: 

Externa dimensioner (B x H x D): 292 × 267 × 152 mm)

Externa dimensioner (B x H x D): 284 × 254 × 147 mm)

 

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.