Think Tank Hydrophobia 300-600 v2.0

Kringutrustning 26 Nov 2010


Hydrophobia 300 600 V2.0Väsk- och bärsystemtillverkaren Think Tank har uppgraderat sitt regnskydd för teleobjektiv –Hydrophobia 300-600 – och på grund av detta gjort tillägget V2.0 i namnet.

Trots regn eller snö och kraftiga vindar måste en fotograf våga använda sin dyrbara utrustning utan att riskera att den förstörs av elementen. Hydrophobia 300-600 V2.0 monteras på teleobjektivet, och om det skulle börjar regna kan skyddet snabbt vecklas ut för att täcka både objektivet och kameran. Via en integrerad strut kan fotografen föra in ena armen, vilket gör det möjligt att komma åt och använda kameran under regnskyddet. Nyheterna i version 2.0 är bl.a. ett genomskinligt plastfönster som låter fotografen se och justera inställningarna på kameran även i hällregn. Fönstret gör det också enklare att exempelvis byta batterier eller minneskort med skyddet på. Regnskyddet fungerar dessutom när kameran är fäst på stativ.

Vidare har version 2.0 ett linsskydd som sitter fast i ett snöre, och skyddet kan användas mellan fototillfällena när kameran måste stå ute.

Förutom regnskyddet behöver du också köpa till en sökaradapter som monteras på sökaren anpassad för just din kameramodell.

Kontakta A&T Phototech (se länk nedan) för mer information om produkter från Think Tank.

A&T Phototech

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.