LILY DEANNE – PROFESSIONELLA FOTOVÄSKOR FÖR KVINNOR

Nyheter 19 Nov 2015

Lily Deanne är en fotoväska med siktet inställt på kvinnliga fotografer som är ute efter en praktisk och rymlig väska till sin entusiast-, alternativt proffsfotoutrustning

ThinkTankLilyDeanne-grupp-Wordpress

Lily Deanne är en ny serie professionella fotoväskor med kvinnliga fotografer som målgrupp. Bakom väskan ligger Lily Fisher, som är väskdesigner hos fotoväsktillverkaren Think Tank Photo, och fotografen och medgrundaren av Think Tank Photo Deanne Fitzmaurice, som bland annat, vunnit Pulitzerpriset för sina bilder.

Lily Deanne är designad för att ge åtkomst till entusiast- och proffssystemkameror, samt objektiv via den stora dragkedjeförsedda öppningen på väskans ovansida. Lämnar du dragkedjan öppen så går det dessutom att få snabb åtkomst till innehållet via det magnetförsedda locket.

ThinkTankLilyDeanne-inuti-Wordpress

Väskan lanseras i tre storlekar där den minsta heter Lucido, mellanmodellen heter Mezzo, och den största modellen heter Tutto.

Lily Deanne Lucido rymmer en spegelreflexkamera med ett till tre objektiv och tillbehör, eller ett komplett spegellöst kamerasystem med tre till fyra objektiv och tillbehör. Väskan erbjuder dessutom en ficka som rymmer en 8-tums surfplatta.

Lily Deanne Mezzo rymmer en spegelreflexkamera med ett monterat zoomobjektiv, plus ytterligare två till tre objektiv, samt en 10-tums surfplatta, alternativt en 11-tums laptop.

Lily Deanne Tutto, slutligen, rymmer en batterigreppförsedd spegelreflexkamera med ett monterat zoomobjektiv, plus ytterligare två till fem objektiv, och två blixtar. Alternativt kan väskan rymma en spegelreflexkamera med ett monterat 70-200 mm f/2,8-objektiv, plus ytterligare två till fem objektiv i huvudfickan. Dessutom slukar väskan två blixtar, och en 15-tums laptop.

Väskorna erbjuds i två olika färger – brunt och svart.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.