Think Tank släpper tre nya väskor

Kringutrustning 23 maj 2011

Väsktillverkaren Think Tank Photo släpper i juni tre nya versioner av väskor i serien Speed Convertible. Det handlar om Speed Demon, Speed Freak och Speed Racer, som alla kommer i version 2.0 – kort och gott förkortat V2.0. Samtliga tre väskor är axelremsväskor, men de kan på bara några få sekunder förvandlas till bältesväskor genom att remmarna göms, respektive tas fram ur olika dolda fack.

En intressant funktion är att locket på väskans ovansida öppnas ut från kroppen, vilket gör att det blir enkelt för dig att nå prylarna, medan det blir något svårare för en eventuell ficktjuv att komma åt innehållet. Väskorna är lätt rundade och ska enligt tillverkaren vara bekväma och smidiga att bära.

De tre olika modellerna är tämligen lika, och det som framför allt skiljer dem åt är storleken. Minstingen i familjen är Speed Demon V2.0 som rymmer ett kamerahus med standardobjektiv och ytterligare en kortare glugg vid sidan om.

Mellansyskonet Speed Freak V2.0 är lite högre och klarar istället ett 70-200 mm-objektiv vid sidan av huset. Störst i familjen är Speed Racer V2.0 som är stor nog att rymma ett proffshus och en 70-200-glugg.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.