Tyck till om DigitalFoto! [Avslutad]

Nyheter 21 maj 2012

Vi skulle vilja ha din åsikt om vår tidning och ber dig därför att fylla i vår läsarundersökning. Som tack för hjälpen är du med i utlottningen av en iPad och tre helårsprenumerationer på DigitalFoto.

Så ta nu chansen och tyck till om tidningen och få chansen att vinna fina priser!

 

Mvh
Peter Hedenfalk
Chefredaktör

 

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

10 kommentarer

Urban Jacobsson 17 maj 2012

Hej! En bra tidning men ni utveckla innehållet så att tidningen blir fortsatt intressant när du man prenumererar år 2 eller därefter. Inslagen går igen vilket gör att ni måste tillföra något nytt hela tiden. Er objektivitet i kameratester kan ifrågasättas emellanåt.

Svara
Lennart Ledin 20 maj 2012

Hej! Tidningen är bra och ger information, kunskap och inspiration i en bra blandning och i lagom doser. De separata kunskaphäftena är bra, fortsätt gärna med dem.

Svara
Tommy Lindholm 23 maj 2012

Efter att tagit del av tidningen, som för övrigt är alldeles utmärkt, återkommer flera inslag och reportage flera gånger.

Många av de kunskaper som förmedlas hur man exponerar, väljer brännvidd, bländare, tid, ISO-tal, utsnitt m.m. är väldigt grundläggande för lite mer avancerade fotografer som redan har dessa kunskaper och kunde därför ersättas av andra artiklar.

Den här kundundersökningen kan förhoppningsvis ge svar på hur stor kunskapsnivån är överlag bland era läsare.

I övrigt en bra tidning med en alldeles utmärkt tryckkvalitet.

Svara
Trond Manskow 27 maj 2012

Det er alltid gode tips om hvordan man gjør ting i Photoshop. Men for den almenne leser er nok ikke Photoshop til 8-10 000 kroner noe altfor mange har råd til. Jeg synes derfor dere kunne heller gått over til å lage kurs i PaintShop Pro som faktisk er et potent bildebehandlingsprogram til 1/10 av prisen til PS. Jeg har brukt PSP siden dets spede barndom da den fikk plass på 2 stk. 3.5″ disketter, og det har etter hvert blitt et svært avansert program som man kan gjøre underverker med. I nåværende versjon 14 fremstår det som meget seriøst og avansert, til en overkommelig pris. DigitalFoto burde derfor kunne vende profilen mer mot dette. Takk ellers for et meget godt magasin, ikke minst med de fyldige kameratestene. Dette er virkelg magasinets styrke.

Svara
Ulf 27 maj 2012

Jag saknar artiklar från Svenska och/eller Nordiska fotografer. Förstår inte varför det näst intill uteslutande är engelska fotografers artiklar som publiceras!!??

Svara
Thomas Holm 8 jun 2012

Kan vi inte få slippa detta stativtjat i tid och otid. De flesta som läser tidningen tror jag är amatörfotografer som jag och har kanske med kameran när vi är ute med familj och vänner då kan man inte släpa med sig ett stativ.
Det senaste var en artikel som gick ut på att jag inte skulle använda auto iso för jag skulle sätta det så lågt så jag skulle vara tvungen att använda stativ.

Svara
Alma Dahlqvist 9 jun 2012

Jag tycker att tidningen är jätte bra!! Man lär sig massa nytt varje gång och får mer inspiration. Har absolut inget att klaga på, men det skulle vara roligt om ni ville skriva om fotografering med digital kamera med. Man får även lära sig tips om natur fotografering som jag älskar!! Den är även lättläst och man förstår när man läser den!!

Svara
Leif A. 30 jun 2012

Photoshop i varje nummer tar för mycket plats. Alla har faktiskt inte tillgång till Photoshop. Alla tester och jämförelser är oftast intressanta och goda råd är alltid välkommna.

Svara
Lennart Andreasson 11 jul 2012

Jag gillar formatet, och papperskvalitén. Likaså färger och sättningen. Men minska ner Photoshop-avsnitten då de tar för mycket plats idag. Ersätt i så fall med betydligt billigare Adobe Lightroom som är framtaget för oss som gillar att fotografera. Detta program ger oerhört mycket mera valuta för pengarna än Photoshop för oss glada amatörer.

Svara
    Ulf Järlestrand 12 jul 2012

    Tidningen heter väl Photoshop-guiden.Eller har jag missat något ?
    Ulf

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.