FotoBibeln

FOBI-1601-A-001-A

FotoBibeln 1-2016

FotoBibeln 1-2016 finns nu i butik, och precis som tidigare så är målet att ge dig riktigt handfasta fototips, och förhoppningsvis också inspirera dig till stordåd. Här är lite om innehållet:

 • I tidningens första del bjuder vi på hela tolv trick för att uppnå perfekta bilder. Från hyperfokalfokusering tar vi oss till tredjedelsregeln och dess utkanter, sedan vidare till spotmätning vid fotografering i fönsterljus, sedan vidare till hur du kan inspireras av film och TV i din stillbildsfotografering, men även hur du bryter mot alla regler du tidigare lärt dig, och mycket mer…
 • I kapitel två går vi på djupet i ett antal olika ämnen. Bland annat tittar vi på hur du tar framgångsrika bilder vid kusten, hur du fotar läckra modebilder, hur du tar porträttbilder som garanterat får uppmärksamhet, plus mycket mer.
 • I vårt teknikkapitel tar vi oss an ett antal olika fotograferingssituationer ur en teknisk synvinkel, och passar även på att ta en pratstund med ett antal fotoproffs som ger insiktsfulla råd och tips om olika genrebilder. Här lär du dig, bland annat, frysa fågelbilder, fota monolandskap, samt fota makro som ett proffs.
 • Den sista delen av tidningen är helt dedikerad åt fotografering som karriär, och här får du handfasta tips om hur du kan göra din hobby till ett yrke.

Beställ ditt exemplar här


FOBI-1502-A-001-A

FotoBibeln 2-2015

FotoBibeln 2-2015 finns nu i butik, och precis som i det förra numret av tidningen så är målet att ge dig riktigt handfasta fototips, och förhoppningsvis också inspirera dig till stordåd. Här är lite om innehållet:

 • Det första kapitlet består av en matnyttig artikel där du får hela 50 handfasta tips till kreativ fotografering. Saknar du inspiration så är det i den här artikeln du får nya fräscha idéer.
 • Kapitel nummer två är vikt åt ämnet teknik, och här går vi igenom ämnen som komposition, fokusering, ljusmätning, fotografering i svagt ljus, och mycket mer.
 • I det tredje kapitlet tar vi oss an olika fotostilar. Bland annat dyker vi ner i ämnena landskapsfotografering, porträttfoto, sportfoto och panoramafotografering.
 • Avslutningsvis så bjuder på ett antal sidor i ämnet fotografering som karriär. Bland annat så berättar vi om fördelen med att börja arbeta som assistent till en proffsfotograf, och betonar vikten av att skapa en stark profil online.

Beställ ditt exemplar här


FOBI-1501-A-001-A-612

FotoBibeln 1-2015

FotoBibeln 1-2015 är en unik tidning. Med den firare vi att intresseområdet fotografering växer så det knakar. Ni blir bara fler och fler intresserade av att fota unika bilder. Den här utgåvan innehåller massor av spännande material som ska förbättra dina fotograferingskunskaper så att du kan ta ännu bättre bilder, men tidningen ska även vara en inspirationskälla där vi låter fotoproffs ge dig nya idéer. Här är lite om innehållet:

 • I det första kapitlet ger ett antal professionella fotografer 150 handfasta tips om hur du tar ännu bättre bilder inom en rad olika genrer.
 • Kapitel två handlar enbart om inspiration, och där intervjuar vi en handfull proffsfotografer om deras karriär, och speciella fotografiska inriktningar.
 • Det tredje kapitlet är betitlat ”Teknik” och här hänger vi oss åt handfasta tekniktips där du får lära dig exakt hur du ska ställa in din kamera och resten av utrustningen.
 • Det sista kapitlet ägnar vi åt ämnet karriär, och här får du handfasta tips om hur du ska kickstarta din karriär som professionell fotograf.

Beställ ditt exemplar här