NYA FOTOGRAFEN I EN BUTIK NÄRA DIG

Okategoriserade 23 okt 2015

Namnet DigitalFoto är ett minne blott, och tidningen heter från och med nummer 12-2015 Fotografen. Här får du lite information om vad det numret innehåller

DIFO-1512-A-001-A

Fotografen nummer 12-2015 är det första numret av tidningen efter namnbytet. Namnet DigitalFoto är nu alltså ett minne blott, och vi har istället valt ett namn som ska göra att du som läsare känner dig adresserad i din roll som fotograf och allmänt fotointresserad. Du som tidigare läst DigitalFoto kommer att känna igen dig, men kommer även hitta en hel del nytt innehåll som du garanterat kommer att tycka är läsvärt och intressant. Här får du lite information om innehållet i Fotografen 12-2015:

  • Tema: Månadens tema är RAW-filer och förädling av bilder i råfilsprogram av olika slag. Genom att fotografera i RAW-format så får du utan tvekan ut absolut bästa kvalitet ur dina bilder. Men arbetet i förädlingsprogrammen behöver inte innebära en oöverkomlig arbetsbörda – faktum är att det kan vara en riktigt trevlig sysselsättning att förädla bilderna i program som Lightroom, Adobe Camera RAW, eller Optics Pro.
  • Fototips: Den här månaden bjuder vi i vanlig ordning på massor av trevliga fototips, eller vad sägs exempelvis om tio härliga fotoprojekt om allt från bilfotografering och konsten att blir mer kreativ med papper, till att plåta skog och fånga fantastiska silhuetter?
  • Månadens proffsintervju: I månadens proffsintervju har vi träffat proffsfotografen Peter Lik, som innehar det avundsvärda rekordet att ha sålt världens dyraste landskapsbild.
  • Tester: I testavdelningen har vi den här gången tagit oss an de enskilda kameramodellerna Sony A7R II, Leica Q (Typ 116), och Olympus OM-D E-M10 Mark II. Dessutom har vi passat på att testa en hel drös fastobjektiv.

…och mycket mer i vanlig ordning.

Fotografen 12-2015 finns i butik den 27 oktober, men går att köpa direkt via Faktaböcker.se.

 

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.