Magasin

DigitalFoto

En av Sveriges i särklass populäraste fototidningar. Varje nummer är fullmatat med fototips, tester, intervjuer med proffsfotografer, läsarnas bilder och mycket mer. Tidningen är den bästa källan till fotovärlden för alla fotointresserade som vill ha lite av allt!

Utgivning: 13 nr/år – Tidigare utgåvor


KameraGuiden

Sveriges största inköpsguide för dig som planerar att investera i ny fotoutrustning. KameraGuiden är en tidning som inriktad till hundra procent på tester av kameror och objektiv. Tidningen kommer ut två gånger per år och är helt fullpackad med tester som utförts av redaktörerna på tidningen DigitalFoto. Det här är tidningen du ska köpa när du står inför ett avgörande köp, eller bara vill få inspiration till ditt nästa köp av kamera eller objektiv.

Utgivning: 2 nr/år – Tidigare utgåvor


Canon Specialutgåva

Tidningen för alla Canonanvändare som vill kunna utnyttja sin kamera och dess tillbehör på ett bättre sätt. Bilder, tips och guider är till 100% inriktade på Canons systemkameror, från instegsmodeller och uppåt.

Utgivning: 4 nr/år – Tidigare utgåvor


Nikon Specialutgåva

Det här är tidningen som gör dig till en bättre Nikon-fotograf! Populära Nikons Specialutgåva lär dig använda din Nikon-kameras alla reglage och funktioner på bästa sätt. Bilder, tips och guider är till 100% inriktade på Nikons systemkameror, från instegsmodeller och uppåt.

Utgivning: 4 nr/år – Tidigare utgåvor