Pentax Kameleont – designa din egen kamerafront

Aktuellt 23 Nov 2010

Pentax har precis dragit igång en europeisk designtävling för kreativa konsumenter. Tävlingen kallas Pentax Kameleont och pågår fram till söndagen den 9:e januari 2011.

Tävlingen är kostnadsfri för deltagarna och går av stapeln på den nya webbplatsen, se länk nedan.

Nya Pentax Optio RS1000, som fått smeknamnet Pentax kameleont, är världens första kamera med utbytbar frontdesign, och tävlingen går ut på att skapa den coolaste designen för kameran. Engagera dina vänner i ditt tävlingsbidrag och be dem rösta på dig. Ju fler ”Gillar” du samlar på dig, desto större chans att vinna en egen Optio RS1000.

Varje vecka utses en ny vinnare som, utöver en Optio RS1000-kamera, får sin vinnande kreation exponerad som bakgrundsbild över hela kampanjsajten.

”Möjligheten att ändra utseende genom att byta blad på framsidan gör denna kamera otroligt spännande och vi märker ett stort intresse, inte minst från idrottsklubbar och företag. Med transparenta blad kan man göra sin egen unika design baserad på fotografier och illustrationer”, säger Per Skog hos Focus Nordic, Pentax nordiska generalagent.

Till den nya webbplatsen

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.