Sony lanserar Nordic Award

Aktuellt 9 Dec 2013

Som en del av Sony World Photography Awards så passar Sony Nordic på att lansera en helt ny tävling för nordiska fotografer

SonyWorldPhotographyAward-Nordic-Wordpress

I samband med fototävlingen Sony World Photography Awards lanserar Sony Nordic en helt ny tävling för att upptäcka Nordens främsta fotograf. Tävlingen har fått namnet Nordic Award.

Nordic Award är öppen för alla med fotointresse och som dessutom är medborgare i någon av länderna Danmark, Finland, Island, Norge, eller Sverige. Deltagare från Färöarna och Grönland tillåts också. Tävlingen pågår fram till och med den 6 januari 2014. Deltagare anmäler sig till en av tio kategorier på www.worldphoto.org/nordics och vinnaren av Nordens bästa bild utses sedan av en jury.

Kategorierna som deltagarna i Nordic Award tävlar i är:

●     Architecture

●     Arts & Culture

●     Enhanced

●     Low-light

●     Nature & Wildlife

●     Panoramic

●     People

●     Smile

●     Split second

●     Travel

Den 18 mars 2014 avslöjas vinnaren och belönas då med en Sony A7-kamera och ett 28-70-objektiv. Dessutom kommer första, andra- och tredjepristagarna att få sina bilder utställda jämte professionella fotografer från hela världen på 2014 Sony World Photography Awards Exhibition, som hålls i London mellan den 1-18 maj och även visas på www.worldphoto.org.

Varje år firar Sony World Photography Awards det bästa inom samtida internationell fotografi. Tävlingen omfattar 15 kategorier för professionella fotografer, 10 öppna kategorier för entusiaster, en kategori för studenter i åldrarna 18-28 år och en ungdomskategori för fotografer under 20.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.