TEAM SCA ACADEMY PHOTO COMPETITION – GLOBAL FOTOTÄVLING FÖR KVINNOR

Aktuellt 15 aug 2014

Nu anordnar hygien- och skogsbolaget SCA en global fototävling för kvinnor

SCA-Wordpress

Hygien- och skogsbolaget SCA har tagit initiativ till en global fototävling för kvinnor – ”Team SCA Academy photo competition” – tillsammans med Getty Images (www.gettyimages.co.uk), där fotograferna uppmuntras att skicka in sina bidrag fram till den 1 oktober 2014.

Temat för tävlingen är ”Ordinary Women doing an Extraordinary Thing”, där fotograferna skickar in en portfolio om 6 foton som skall visa på inspirerande kvinnor från alla faser i livet.

De vinnande bidragen får, utöver äran att vinna, också resa till något av de 10 stoppen som görs under Volvo Ocean Race där SCA tävlar med en helt kvinnlig besättning i Team SCA.

Totalt 10 fotografer kommer att väljas ut som vinnare. Fyra inskickade bidrag har redan valts ut och vinnarna är Alecsandra Raluca Dragoi (Rumänien), Jessica Pepper-Peterson (Italien), Ana Lima (Brasilien) och Raquel Clausi (Spanien) vilka vardera kommer att få resa till Alicante, Cape Town, Abu Dhabi och Sanya. Det återstår alltså sex stycken möjligheter till att vinna Auckland, Itajai, Newport, Lissabon, Lorient och Göteborg.

Utöver utnämningen och resan,  så kommer de vinnande fotograferna att erhålla professionell coaching från Getty Images och Team SCA:s fotografer på varje stopover. De får också ett uppdrag att på plats illustrera olika CRS-initiativ länkade till Kvinnor och Hygien.

Fototävlingen hittar du här.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.