Ny elektronisk sökare till PEN

Kringutrustning 19 aug 2011

Nu lanserar Olympus en elektronisk sökare till sina PEN-kameror för de som föredrar att hålla kameran framför ansiktet när de ska komponera en bild istället för att titta på en display. Enheten, som fått namnet VF-3, har 100 procents täckning vilket gör att du kan vara säker på att det inte dyker upp några oväntade detaljer i kanterna på dina bilder. Bland sökarens övriga funktioner kan nämnas förstoringsfunktion, dioptriinställning, roterbar 90 grader, samt möjligheten att ställa in ljusstyrka och färgtemperatur. Priset i USA ligger på 179 Dollar (ca 1 200 kronor), medan de svenska distributörer vi har hittat vill ha ca 1 900 kronor.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.