Olympus firar

Kompaktkameror 22 jan 2011
Olympus SP610UZ

Den första kameran i Olympus SP-serie med superzoomkameror lanserades för tio år sedan, och det firar man med en ny kamera utrustad med ett zoomobjektiv på 22x (motsvarande 28-616 mm).
Nykomlingen heter SP-610UZ, och kameran erbjuder bland annat ett objektiv med 22x zoom, optisk bildstabilisator, en möjlighet att ta 3D-bilder, samt en sensor på 14 MP.

Kameran spelar in HD-film i upplösningen 720p, och 3D-funktionen går även att aktivera i filmläget. Dessutom erbjuder kameran både ansiktsigenkänning och djurigenkänning, vilket underlättar fotografering av både människor och djur.
Olympus SP-610UZ kommer att finnas i butik i februari och priset hamnar på cirka 2 000 kronor.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.