MindShift Lens Switch Case – Snabba objektivbyten utomhus

Nyheter 1 okt 2013

Nu lanserar MindShift en ny smart bältesväska för fotografer på språng

MindShift Lens Switch Case

Nu lanserar MindShift en ny liten praktisk väska vid namn Lens Switch Case. Det handlar om en bältesväska som rymmer de flesta vidvinkel- eller teleobjektiv, inklusive 17-40, 14-24, 24-70 och 70-200 mm. I en extern ficka med dragkedja kan du dessutom förvara filter, kabelutlösare, eller varför inte en rengöringsduk?

– MindShift Lens Switch Case löser ett av de största problemen som natur- och utomhusfotografer brukar stöta på, säger MindShift Gears produktchef Jerry Dodrill.  ”Genom att fästa väskan på bältet kan fotografer snabbt komma åt sina tele- eller vidvinkelobjektiv, filter och annan utrustning”.

Specifikationer

Hoppackad: 18 x 11,5 x 8 cm (H x B x D)

Extended:  26 x 12,5 x 9 cm (H x B x D)

Vikt: 170 gram

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.