Lowepro satsar på ryggsäck och sling

Nyheter 17 aug 2013

Lowepros väskserie har nu utökats med en ryggsäck, samt en väska av slingmodell, och nykomlingarna ingår i serien Transit

Lowepro Transit

Lowepros nya väskserie heter Transit. Först ut är två modeller, varav en är en så kallad slingmodell. Modellerna är speciellt framtagna för folk i farten, och ska med sin diskreta design passa bra för stadsliv, flygplatser och andra ställen där man inte vill skylta med att man bär på en dyrbar kamerautrustning.

– Lowepro har byggt in de bästa egenskaperna från tidigare succé-modeller, och vidareutvecklat med det nya UltraFlex-systemet, som ger användare mängder av möjligheter att anpassa väskorna efter sin egen utrustning. Transit-serien är byggd för stor flexibilitet och framför allt för att användaren snabbt ska komma åt sin utrustning, säger Lasse Ericson, Nordic Product Manager, hos Focus Nordic.

Lowepros väderskydd ”All Weather AW Cover” finns inbyggt, samt ett stativfäste som kan gömmas när det inte används. Det nya UltraFlex-systemet ger användaren möjlighet att anpassa inredningen vertikalt eller horisontellt beroende på vilken utrustning som ska med.

Transit Backpack 350 AW passar för exempelvis en större systemkamera med objektiv (upp till 70-200 mm f/2,8 med åtkomst från sidan, eller ett 300 mm i vertikalt läge), Ett till två extra objektiv, blixt, 15-tums laptop, samt tillbehör och stativ.

Transit Sling 250 AW Passar för exempelvis en systemkamera med objektiv (upp till 24-70 mm f/2,8 med åtkomst från sidan, eller ett 70-200 mm f/2,8 i vertikalt läge), Ett till två extra objektiv, blixt, 10-tums läsplatta, samt tillbehör och stativ.

Lowepro Transit Sling

Transit-modellerna börjar levereras under augusti månad, och kommer att kosta cirka 1 100 kronor (Transit Sling 250 AW), respektive 1 375 kronor (Transit Backpack 350 AW).

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.