FIVEDOTSIX MODEL 1 – NY FOTOVÄSKA I SKINN

Nyheter 28 maj 2014

Scandinavian Photo lanserade nyligen ett helt nytt varumärke vid namn Fivedotsix, och den första produkten ut är en fotoväska i skinn som erbjuds i färgerna natur och svart  

Fivedotsix Model 1

Fivedotsix är ett nytt varumärke från Scandinavian Photo, och den första produkten ut är en fotoväska i skinn. Väskan, med beteckningen Model 1, har ett dekorativt metallspänne, och ett dolt snabbspänne med vilket du kan låsa och öppna på bara några sekunder. Axelremmen är justerbar och kan även vikas in under väskans lock och fästas med en låsanordning. Ytterligare en intressant lösning är att axelremmen i det sistnämnda fallet även fungerar som handtag.

På insidan finns ett större fack som rymmer en surfplatta, samt tre mindre fickor för personliga tillhörigheter, exempelvis smartphone, nycklar och plånbok. I sidorna sitter även två avdelare/skydd i skinn.

Fivedotsix Model 1 rymmer en spegelreflexkamera med monterad normalzoom, plus ett extra objektiv, alternativt en spegellös systemkamera med monterat objektiv plus 2-4 extra objektiv.

Den nya väskan har börjat säljas när du läser det här, finns i färgerna natur och svart, och kostar 2 250 kronor.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.