NY BÄLTESVÄSKA FRÅN THINK TANK

Nyheter 13 Nov 2014

Det senaste tillskottet från fotoväsktillverkaren Think Tank är ytterligare en bältesmodell i Digital Holster-serien

Think Tank Digital Holster 5

Den senaste familjemedlemmen i fotoväsktillverkaren Think Tanks sortiment av bältesväskor heter Digital Holster 5, och det är seriens hittills minsta väska. Väskan är specifikt utformad för användare av mindre till medelstora spegellösa systemkameror, och den kan antingen bäras som en axelremsväska, eller som en bältesväska.

Digital Holster 5 rymmer Olympus E-PL5, Olympus E-M5, Fujifilm X-E2, Sony A6000, Nikon J3, Panasonic GX7, och storleksmässigt dylika kameror med monterade objektiv. De sistnämnda kan vara maximalt 8,4 centimeter i längd för att locket ska gå att stänga. Det innebär bland annat en Olympus OM-D E-M5 med ett 12-50 mm kitobjektiv, inklusive monterat motljusskydd, en Fujifilm X-E2 med ett 18-55 mm kitobjektiv, inklusive monterat motljusskydd i omvänt läge, eller en Sony A6000 med ett 16-50 mm kitobjektiv monterat.

Kameran med sitt monterade objektiv går snabbt att komma åt via fickan på toppen av väskan. Vid köp medföljer förutom väskan även en axelrem, samt ett regnskydd.

Väskan har innermåtten 13 x 13,5 x 9 cm, och väger tom cirka 300 gram.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.