Nya kameraväskor från Thule

Nyheter 1 maj 2013

Nu lanserar företaget Thule under namnet Thule Perspektiv en serie kameraväskor som är särskilt anpassade för en aktiv livsstil. I serien ingår totalt sex olika modeller. Samtliga är vattentåliga, har tejpade sömmar, och tål ett aktivt liv utomhus.

ThulePerspektiv-Wordpress

Thule Perspektiv utvecklades för att man ska kunna ta med sig sina systemkameror i alla tänkbara miljöer. Väskorna har reglerbara axel- och höftremmar, vilket gör dem ergonomiska och de är utrustade med förstärkta fack – SafeZones – som skyddar ömtålig utrustning.

 

– Min favoritväska är Perspektiv Daypack eftersom jag får plats med allt jag behöver och jag vet att min utrustning är säker. Dessutom kommer jag åt min kamera snabbt och kan bränna av en bild utan någon förberedelse, säger Thierry Donard, extremsportsfotograf och filmregissör som bland annat regisserat filmen Nuit de la Glisse.

 

Den rena och minimalistiska designen är, enligt Thule, en del av väskornas funktionalitet.

– Färre sömmar betyder att vi begränsar risken för läckage och det uttagbara packsystemet inuti väskorna gör att de snabbt kan användas för andra aktiviteter, säger Jeff Warde, global marknadsdirektör på Thule bags.

Thule Perspektiv är en serie om sex väskor i varierande storlek. Perspektiv Backpack, Perspektiv Daypack, Perspektiv Messenger Bag, Perspektiv Top Loader (medium och large) samt Perspektiv Action Sport Camera Case. Alla väskorna är vattenavstötande och har tejpade sömmar. Dessutom är väskorna DWR-behandlade (Durable Water Repellent, dvs vattenavstötande).

Thule Perspektiv Daypack finns tillgängliga i handeln från och med april och kommer att kosta mellan 495 och 1 595 kronor.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.