Kraftig ringblixt från Elinchrom

Kringutrustning 2 Dec 2011

Elinchrom är en av de stora leverantörerna inom området studiobelysning, och nu utökar man sortimentet med en kraftig ringblixt med namnet Elinchrom Ranger Quadra Eco. Setet som innehåller ett Elinchrom Quadra batteripaket och en ringblixt passar dig som vill ta mode-, porträtt- eller naturbilder, men fungerar även bra vid exempelvis produktfotografering.

Paketet består av en Eco-ringblixt med en löstagbar vit diffusor och ett komplett Ranger Quadra RX, samt en två meter lång kabel att sammankoppla enheterna med. Utöver det finns även en snabbladdare och en axelrem med i paketet.

Enheten kan styras och utlösas trådlöst med hjälp av en Skyport Transmitter som också ingår. Någon mottagare på blixten behövs inte eftersom det redan finns inbyggt i Quadra-paketet.

Paketet hittar du hos www.aifo.se och kostar ca 12 500 kronor.

www.aifo.se

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.