Ny softbox med variation

Kringutrustning 4 Nov 2010

Elinchrom Rotalux Deep Octa 70 cm ger fotografen stora möjligheter att förändra ljusbilden från ”softboxmjukt” till krispigt och hårt.

Förutom softboxfunktionen kan främre och inre diffusionsduken monteras av, vilket skapar ett hårt, beauty dish-liknande ljus som just nu är mycket populärt hos många modefotografer.

Genom en kompakt storlek och förhållandevis låg vikt är Rotalux Deep Octa 70 cm, i kombination med Elinchroms batteriblixt Ranger Quadra, en intressant lösning för fotografer som vill ta med sig studioljus i alla miljöer.

Elinchrom Rotalux Deep Octa 70 cm kostar 2 875 kronor, och mer information får du hos www.aifo.se.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.