Think Tank uppdaterar Urban Disguise-serien

Kringutrustning 16 okt 2010
Think Tank Urban Disguise V2.0

Kameratillbehörstillverkaren Think Tank har passat på att uppdatera sin produktserie Urban Disguise, som består av kameraväskor för dig som bär med dig dyrbar kamerautrustning utan att vilja skylta med det.

Namnet Urban Disguise V2.0 för kanske tankarna till någon gammal agentfilm, och tanken är inte helt malplacerad. Den som bär på kamerautrustning för tiotusentals – ja, rentav hundratusentals – kronor vill ju inte alltid skylta med det. Think Tanks lösning på problemet med klåfingriga tjuvar ligger dock åt det mer eleganta hållet. Väskserien Urban Disguise 2.0 har utformats efter noggranna studier av uppfinningsrika proffsfotografers hemmabyggda kameraväskor. Det händer nämligen inte alltför sällan att proffsfotografer på uppdrag i lite mer utsatta områden har behov av att kunna transportera sin kamerautrustning lite diskret. Behovet av att ta med sig den bästa utrustningen kvarstår oavsett var man som fotograf befinner sig, och därför har Urban Disguise V2.0 designats för att efterlikna mer vardagliga väskor. Trots detta kan väskorna både skydda och bära både systemkameror och större objektiv. Flera av väskorna har dessutom fack för bärbara datorer och dylikt. Varje modell i serien har låsbara blixtlås och ett dolt regnskydd.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.