Nya fotoväskor för kameror och objektiv från Think Tank

Nyheter 21 maj 2010

Precis som tidigare har man även den här gången satsat på väskor som ser oansenliga ut på utsidan, men är funktionella på insidan. Som en ära till forna tiders storfotografer som skapade historia med sin fotoutrustning slängd över axeln så är väskorna tillverkade i canvastyg som ger ett lite slitet utseende.

Think Tank Retrospective

Målgruppen är professionella fotografer och Retrospective-serien består av tre kameraväskor och två väskor för objektiv.

I kameraväskorna får du bland annat plats med en proffssystemkamera med ett zoomobjektiv monterat, plus ytterligare ett 70-200 f/2.0-objektiv. På framsidan av väskan sitter dessutom en stor ficka i vilken du får plats med ytterligare ett eller två proffskamerahus utan objektiv.

De två objektivväskorna erbjuder separata fack för objektiv, vilket underlättar snabba byten. Båda väskorna har plats för mellan två till tre objektiv (70-200 f/2.0) plus lite tillbehör.

Vidare finns det ett fack för pennor, anteckningsblock, batterier, etc i huvudfacket, och det följer dessutom med regnskydd till samtliga väskor.

Kameraväskorna är även utrustade med små fickor på sidorna, samt anordningar för att fästa ytterligare tillbehör.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.