TESTA ALLA OBJEKTIV FRÅN FUJIFILM VIRTUELLT!

Objektiv 18 Dec 2014

Har du en kamera från Fujifilm och är lite nyfiken på de olika objektiven som företaget erbjuder så kan det vara läge att surfa till den virtuella objektivtestaren som lanserades nyligen

Fujifilm

Utbudet av objektiv till Fujifilms X-Serie är förhållandevis stort och innehåller idag allt från ljusstarka objektiv med fast brännvidd till zoomobjektiv. Under hösten har Fujifilm tagit fram en webbsida där det finns möjlighet att utforska, jämföra och lära sig mer om objektiven som fungerar till X-serien. Man har fotograferat samma motiv med samtliga 14 objektiv vid samtliga hela bländarsteg (samt största möjliga bländare för varje brännvidd). För zoomobjektiven har man använt tre till fyra olika brännvidder beroende på omfång, och totalt blev det över 200 bilder.

Dessutom finns det möjlighet att delta i en tävling med chans att vinna sitt eget fotokit från Fujifilm. Det man behöver göra för att delta i tävlingen är att välja ut två favoritobjektiv och skriva en motivering till sitt val. Vinnaren belönas med sina favoritobjektiv och den nya spegellösa systemkameran Fujifilm X-T1 GS.

Du hittar sidan där du kan jämföra objektiv från Fujifilm på adressen fujifilmxmount.com/comparison/se.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.