SNABB ÅTKOMST MED BACKLIGHT 26L

Nyheter 25 sep 2015

Nu har MindShift Gear lanserat en fotoryggsäck som erbjuder ovanligt snabb och enkel åtkomst till hela fotoutrustningen.

MindshiftBacklight26L-Familjen-Wordpress

MindShift Gear har under årens lopp lanserat en hel del intressanta väsk- och förvaringslösningar för fotografer. BackLight 26L är ännu en i raden, och här handlar det om en fotoryggsäck som ger riktigt snabb åtkomst till din fotoutrustning. När du har fäst ryggsäckens magrem kan du lossa axelremmarna och vrida runt hela ryggsäcken till framsidan. Sedan är det bara att öppna upp hela baksidan genom att öppna en dragkedja för att på så sätt få total åtkomst till hela innanmätet. Notera att du alltså inte måste ta av dig ryggsäcken och placera den bredvid dig för att ta bilder. Båda armarna är lediga och kan användas för att fota, trots att hela din utrustning är lättillgängligt placerad framför dig.

MindshiftBacklight26L-detalj-Wordpress

BackLight 26L erbjuder nio liters lagringsutrymme, och rymmer en spegelreflexkamera i standardstorlek, och fyra till sex zoomobjektiv, plus en blixt, eller två spegellösa kameror och fem till sju objektiv, plus en blixt. Dessutom får du plats med en hel del personliga tillbehör, och ryggsäcken har separata avdelningar för en 10-tums surfplatta, och en 15-tums bärbar dator.

Vidare kan nämnas att ryggsäcken erbjuder fästanordningar för stativ antingen på framsidan eller sidan, mjuka avdelare så att du kan fixera utrustningens enskilda delar inne i huvudfacket, två yttre fickor för vattenflaskor, yttre småfickor för förvaring av exempelvis pannlampa, handskar och laddare, och inre småfickor för förvaring av filter, batterier, och kablar. Dessutom följer det med ett regnskydd, som även kan användas som skydd mot smuts när ryggsäcken ställs ner på marken.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.