Sportig fotoryggsäck från Lowepro

Nyheter 20 mar 2013

Nu lanserar fotoväsktillverkaren Lowepro Flipside Sport 20L, vilket är en ”storebror” till 15L- och 10L-modellerna som lanserades i höstas.

LoweproFlipsideSport20L-WordpressPrecis som sina småsyskon handlar det om en lätt fotoryggsäck, tänkt att hänga med på olika sportaktiviteter, som exempelvis cykling, skidåkning och bergsklättring. Med enkel åtkomst av kameran, utan att ryggsäcken behöver tas av, ger den möjligheter till bilder som annars inte skulle blivit till.

Ryggsäcken har en kamerainredning som går att lyfta ur, och erbjuder dessutom Lowepros klassiska allvädersskydd.

”Vi lanserade de första modellerna av Flipside som en lösning för fotografer som sysslar med utomhusaktiviteter och behöver en seriös fotoutrustning med sig”, säger Lasse Ericson, produktchef hos Focus Nordic. ”Med Flipside Sport 20L utökas familjen med en ryggsäck som har samma fördelar som de tidigare, men som dessutom har mer plats. I 20L-modellen får t.ex. kamerahus med batterigrepp och monterat 300mm f/2,8, plats”.

Trots att Flipside Sport 20L endast väger 1,6 kg så rymmer den en större systemkameramodell med batterigrepp och monterat 300mm f/2,8-objektiv, ett extra kamerahus med grepp, två extra objektiv och en blixt, plus en mängd tillbehör, 1,5 liters vätskebehållare (ingår ej), vandringsstavar, isyxa samt personliga tillhörigheter. Dessutom finns ett speciellt fack för en iPad.

Flipside Sport 20L kommer att finnas i butik från april, och kommer att kosta ca 2 125 kronor.

Den kommer i färgerna orange och galaxy blå. Båda med grå detaljer.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.