Lowepro Photo Sport 30 L AW – Ny fotoryggsäck för sportiga fotografer

Nyheter 14 maj 2013

Lowepro lanserar nu ytterligare en ryggsäckmodell för sportiga fotografer. Den heter Photo Sport 30 L AW och är en 30-literssäck som är tänkt för professionella fotografer och avancerade amatörer

LoweproPhotoSportPro30L-WordpressPrecis som de andra sportmodellerna är nykomlingen mycket lätt, och tänkt att hänga med på olika sportaktiviteter, som exempelvis cykling, skidåkning och bergsklättring. Med enkel åtkomst av kameran utan att ryggsäcken behöver tas av ger den möjligheter till bilder som annars inte skulle blivit till.

Ryggsäcken har en kamerainredning med en så kallad ”Ultra-Cinch Chamber”, som är en fiffig lösning för att hålla kameran still även vid mer våldsamma/häftiga aktiviteter. Hela kamerainredningen går att lyfta ur. Dessutom är Lowepros allvädersskydd inbyggt.

”Ända sedan vi lanserade de första Photo Sport-säckarna 2011 har vi fått önskemål om en större version, och nu är den här. Detta kommer att bli en favorit hos många”, säger Lasse Ericson, produktchef hos Focus Nordic.

Trots 30 liters förvaringsutrymme väger ryggsäcken bara 1,7 kg och rymmer: en större systemkameramodell med batterigrepp och monterat 70-200 mm f/2,8-objektiv, laddare, blixt eller andra tillbehör, plus en mängd tillbehör, 2 liters vätskebehållare (ingår ej), vandringsstavar och personliga tillhörigheter. Dessutom är bärselen justerbar för att ge optimal bärkomfort både för långa och korta.

Lowepro Photo Sport 30 L AW finns i butik redan nu, och kostar cirka 2 125 kronor.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.