SE LOLA AKINMADE ÅKERSTRÖMS BILDER HOS SCANDINAVIAN PHOTO

Aktuellt 18 mar 2016

Nu kan du se bilder av den prisbelönta nigeriansk-amerikanska fotografen Lola Akinmade Åkerström i Scandinavian Photos galleri på Sveavägen i Stockholm

LolaAkinmadeAkerstrom-Wordpress

Den prisbelönta nigeriansk-amerikanska fotografen Lola Akinmade Åkerström, baserad i Stockholm, har rest till omkring 60 länder på uppdrag av National Geographic. Nu visas bilderna för första gången i Scandinavian Photos galleri, som ligger på Sveavägen 20 i Stockholm.

Under sin tid i Sydafrika, på uppdrag av National Geographic Channel, lyftes Lola i vinjetten ”Through the Lens” som sänds på National Geographic-kanaler över hela världen. Lolas bilder har publicerats i National Geographic Traveller, BBC, CNN och The Guardian och i andra uppmärksammade publikationer.

Utställningen sker i samarbete med Galleri Duerr, och pågår till den 24 april.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.