SNART DAGS FÖR SCANDINAVIAN PHOTO EXPO MÖLNDAL

Aktuellt 8 apr 2016

Fredag den 13 maj öppnas dörrarna till Scandinavian Photo Expo Mölndal 2016, och enligt arrangören bjuder expot på två fullspäckade dagar med många intressanta och inspirerande föredrag och utställare. Det är fritt inträde, och föreläsningar är kostnadsfria

ScandinavianPhotoExpo-Wordpress

För tredje året i rad äger Scandinavian Photo Expo rum i Mölndal. Den 13-14 maj fylls butiken av erbjudanden och föreläsningar med inspirerande förebilder inom foto och film. Inträdet är fritt, och föreläsningarna är kostnadsfria och öppna för allmänheten. En av föreläsarna under Expot är reportagefotografen Johan Persson som har hela världen som arbetsfält, och som har vunnit flera prestigefyllda priser. Tillsammans med Martin Schibbye och Mesfin Negash fick han Reportrar utan gränsers pressfrihetspris 2013 för att ha vågat utmana pressfrihetens gränser i ett land där fri journalistik stämplas som terrorism.

Programmet för Scandinavian Photo Expo uppdateras löpande på scandinavianphoto.se.

Scandinavian Photo Expo arrangeras också i Malmö mellan den 30/9 och den 1/10 i år.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.