SC-P400 – NY A3+-SKRIVARE FRÅN EPSON

Nyheter 3 sep 2015

Epsons senaste A3+-skrivare kan skriva ut på massor av olika typer av media, inklusive rullmedia, fine-art-papper och CD-/DVD-skivor

EpsonSC-P400-Wordpress

Epsons senaste A3+ Pro Photo-skrivare kombinerar pigmenterat bläck och avancerade anslutningsmöjligheter i ett och samma lösning, och modellen har både amatörfotografer och fotoentusiaster som målgrupp.

Användning av UltraChrome HiGloss 2-bläckuppsättningen i sju färger, samt glansoptimerare ger, enligt Epson, foton mer livfulla färger och en enhetlig, blank yta. Bläcken överförs till papperet via ett skrivhuvud med marknadens minsta bläckdroppsstorlek, vilket ska säkerställa exakta utskrifter.

Skrivaren klarar i upp till A3+-format, och den har stöd för många olika typer av media. För användare som vill ha utskrifter med museiliknande utseende så erbjuder SC-P400 en bana för fine art-papper, som tack vare sitt bakmatade fack ska vara extremt lättanvänd. Utskrift på rullmedia har optimerats genom två hållare för pappersrulle, vilket möjliggör utskrift på tvåtums mediarullar. Om användaren vill skriva ut bilder på tjockare material så stöds utskrift på media på upp till 1,3 mm, samt utskrifter på CD- och DVD-skivor.

Med den nya modellen följer ett antal anslutningsfunktioner, inklusive utskrift via Wi-Fi. Via en smartphone eller en surfplatta, kan du dessutom skriva ut foton trådlöst genom appen iPrint på din enhet. Tack vare sin inbyggda Ethernetfunktion kan skrivaren även anslutas till ett lokalt nätverk i ett fotolabb eller på ett kontor.

Modellen SC-P400 kan köpas från och med 1 november 2015.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.