NYA FUNKTIONER I PORTRAITPRO 17

Nyheter 13 okt 2017

Uppdaterad version av redigeringsprogrammet

PortraitPro är redigeringsprogrammet som jobbar på ett intuitivt sätt. Redan har 600 000 köpt en version av programmet, och i den nya versionen, PortraitPro 17, finns det ett antal nya funktioner som säkerligen kommer att locka nya att testa programmet.
I den här versionen finns det för första gången möjlighet att redigera sitt motiv och bakgrund utan att lämna PortraitPro. Dessutom finns det i den nya versionen även Snapshots (fixeringar) som gör att man kan spara sitt arbete och testa lite mer äventyrliga redigeringar. Om det inte blir bra, kan man sedan återgå till sin sparade fixering.

Bland övriga nya funktioner märks möjligheten att sakapa avancerade förinställningar, så att man sedan enkelt kan redigera sina bilder med bara några klick. Nytt i version 17 är också att man kan skapa klassiska porträtt med det nya vinjetteringsverktyget.

PortraitPro 17 kostar 40 dollar, det vill säga ungefär 350 kronor. Man kan ladda ner en testversion eller köpa programmet på www.PortraitPro.com.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.