EKONOMIJOURNALISTEN SOM BLEV NATURFOTOGRAF

Nyheter 11 okt 2017

Anders Andersson är en välkänd journalist och författare som mestadels är förknippad med tips och råd om privatekonomi och småföretagande. Bland annat har han varit chefredaktör för Privata Affärer och Driva Eget. Nu har han sadlat om och tagit upp sitt stora intresse för naturfoto. Nu släpps hans fotobok Isbjörnens rike. Här skildrar Anders Andersson sina möten med Svalbards isbjörnar.

I den här nya boken finns unika bilder på isbjörnar i de mest skiftande arktiska miljöer – hoppande på isflak, tillsammans med valrossar och i magiskt morgonljus på höga isberg. Han har i boken även intervjuat isbjörnsforskare som kan berätta på vilket sätt isbjörnen är hotad. Boken är både en fotobok och en faktabok om ett rike som styrs av en ensam mäktig fyrbent vandrare.

Boken Isbjörnens rike ges ut av Lava Förlag: www.lavaforlag.se

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.