Ny version av Photoshop

Nyheter 29 jan 2018

Nu har Adobe lanserat sin senaste version av Photoshop CC (19.1). Som utlovat finns ”Välj motiv”-funktionen med, där man automatiskt kan skapa en markering runt bildens huvudmotiv med ett enkelt klick. Smidigt värre!

Bland övriga nyheter i den här versionen finns förbättringar gällande Markering och Maskanvändning, bättre kompabilitet med SVG med Adobe XD (att kopiera och klistra in text som SVG stöder nu ett atnal textstilar och effekter), förbättrat stöd för Microsoft Dial, samt stöd för HD-skärmar i Windows 10 Creative Edition, vilket gör att man kan skala gränssnittet från 100 procent till 400 procent.

Om du har en CC-prenumeration kan du redan idag uppdatera ditt Photoshop genom Creative Cloud-appen.

Läs mer om Adobe Photoshop CC 19.1 här.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.