NY FUNKTION PÅ GÅNG TILL PHOTOSHOP CC

Nyheter 11 Dec 2017

Om du använder Photoshop CC är här en kommande nyhet som du kan ha nytta av framöver: Adobe har nu avslöjat att de i en kommande uppdatering till Photoshop CC släpper en funktion för att automatiskt skapa en markering runt människor. Och detta med ett enda klick! Smidigt värre.

Under förra årets Adobe Max berättade företaget om Sensei, ett smart maskininlärningsverktyg som kan lära sig att förstå bildernas uppbyggnad och dess olika objekt. Enligt PetaPixel har Adobe nu utvecklat ett verktyg som underlättar vid skapande av markeringar och masker. Den här funktionen kan skilja på människor och andra objekt i en bild, något som sedan gör att man med ett enda klick kan skapa en markering.

Hittills har de vanligaste sätten att skapa markeringar varit med verktyg som lassot, trollstaven, snabbval eller ritstiftet, men i en kommande uppdatering av Photoshop CC kommer alltså Select Subject att finnas med.

När den här uppdateringen kommer är oklart, men så länge kan ni läsa mer om Select Subject på PetaPixel: https://petapixel.com/2017/11/28/select-subject-tool-coming-photoshop-cc/

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.