Kalibrera din iPad

Mjukvaror 5 jun 2011

Datacolor, som under årens lopp har specialiserat sig på färghanteringslösningar, lanserade nyligen SpyderGallery iPAD-appen. Den finns nu tillgänglig för gratis nedladdning via Apple App Store. Datacolor är det första företaget som har utvecklat en applikation för att skapa egna färgprofiler till iOS-enheter.

iPad-användare som laddar ner SpyderGallery-appen kan färgkorrigera visningen av bilderna i enhetens fotoalbum.

Appen används tillsammans med Datacolors Spyder3-kalibrator med vilken användaren kan skapa en anpassad färgprofil för sin iPad. Spyder3 kan med hjälp av appen mäta och profilera färg, och sedan tillämpa färgkorrigering på bilder som visas i SpyderGallery. Att visa sina bilder genom den färghanterade bildvisaren ger mer exakta färger och användarna en bättre matchning mot datorskärmar och andra bildskärmar.

För fotografer som använder iPad:en som en bärbar bildvisare kan SpyderGallery vara en välkommen app för att möjliggöra korrekt återgivning av bilderna. Programmet klarar att kalibrera bilder på samtliga versioner av iPad.

Länk till appen på iTunes hittar du här

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.