FUJIFILM LANSERAR 35 MM F/2-OBJEKTIV

Nyheter 28 okt 2015

Nu har Fujifilm lanserat ett vädertätat 35 mm f/2-objektiv för företagets spegellösa systemkameror i X-serien

FujifilmXF35mmF2-WordpressFujifilm har precis lagt till XF 35 mm F2 R WR i sitt utbud av objektiv till företagets spegellösa systemkameror i X-serien. Det handlar alltså om ett fastobjektiv med en brännvidd på motsvarande 53 mm (i 35 mm-världen) med en bildvinkel som motsvarar ögats synvinkel, och en maximal bländare på ljusstarka f/2.0.

Den optiska konstruktionen består av 9 linselement i 6 grupper, inklusive två asfäriska element och, enligt Fujifilm, gör den inbyggda stegmotorn att objektivet kan uppnå en snabbaste autofokustid på låga 0,08 sekunder.

Objektivet är väder- och dammskyddat och ska klara temperaturer på ner till -10°C.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.