Fotoryggsäck för den hungrige

Kringutrustning 12 mar 2011

Nu släpper väsktillverkaren Lowepro en ny kameraryggsäck med dubbla fack – Orion DayPack 200.

Väskan är av så kallad daypack-typ, och avsedd för heldagsutflykter med kamerautrustning. Därför är den utrustad med specialutrymmen för en komplett systemkamera med tillbehör, plus ett utrymme för personlig utrustning. Orion DayPack 200 har väv i två färgtoner – svart och grå.

Ryggsäcken har ett övre fack för prylar som handböcker, mappar, guideböcker, lunch och kanske en lätt jacka. Den har även en blixtlåsförsedd nätficka för mindre föremål. Det undre kamerafacket är helstoppat med förstärkt botten, och tjocka vadderade väggar skyddar kameran från yttre påverkan. Dessutom erbjuds justerbara mellanväggar inuti facket, där du kan organisera din kamerautrustning.

En stoppad och nättäckt ryggplatta ger komfort och bidrar till att ventilera bort eventuell fukt, och väskan har även lätt stoppade axelremmar för att vara bekväm under hela dagen.

Orion Daypack 200 har två blixtlåsförsedda förvaringsfack för nycklar, mobiltelefon eller andra nödvändigheter som du kan komma åt utan att behöva rota igenom hela väskan. Två sidofack i stretchnät låter dig ta med vatten i flaskor. Alla fack är dessutom utrustade med enhandsblixtlås, och väskan har ett snabbgrepphandtag för ökad bekvämlighet.

Orion DayPack 200 blir tillgänglig i butik under april och kommer att kosta
ca 925 kronor.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.