Urban Photo Sling – smidiga fotoväskor från Lowepro

Fotoväskor 4 maj 2012

Ryggsäckar med enbart en axelrem är det absolut smidigaste om du håller något i ena handen. Det har väsktillverkaren Lowepro tagit fasta på och introducerar nu den nya serien Urban Photo Sling.

Ett separat vadderat fack rymmer en iPad eller motsvarande surfplatta. En dragkedja på väskans framsida ger snabb åtkomst till personliga saker. Sidofickorna ger ”grab-and-go”-åtkomst till linsskydd, filter, busskort och andra mindre föremål.

Två packningsalternativ bidrar också till mångsidigheten. Det finns både topp- och frontplacerade öppningar, där den senare ger möjligheten att organisera din utrustning. Interiören har dessutom en vadderad och flyttbar avdelare.

Bland övriga funktioner finns ett internt spännband för att hålla objektiv och andra tillbehör på plats, ett avtagbart midjebälte för ökad stabilitet, komfort och säkerhet, en toppflik med fuktspärr, samt en ficka för minneskort och andra småsaker.

Urban Photo Sling finns i två olika modeller; Urban Photo Sling 250 har plats för en professionell systemkamera utan grepp, med monterat 70-200 mm-objektiv, två extra objektiv, eller en blixt och ett objektiv och en iPad. Sidofickan rymmer en vattenflaska eller ett litet stativ, tillbehör och personliga tillhörigheter. Interiörmåtten är 21 x 12 x 30 cm.

Urban Photo Sling 150 rymmer en systemkamera med monterat 55-200 mm-objektiv, två extra objektiv, eller en blixt och ett objektiv, en iPad, tillbehör och personliga tillhörigheter, eller en kompakt systemkamera med tillhörande kitobjektiv, tre extra objektiv, eller en blixt och två objektiv, en iPad, tillbehör och personliga tillhörigheter. Interiörmått: 19,5 x 11,5 x 25 cm.

Fotoväskorna finns i butik under juni månad, och de kommer att kosta 850 kronor, respektive 999 kronor.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.