Styr dina Elinchrom-blixtar från mobilen

Kringutrustning 11 mar 2011

I slutet av februari släppte Elinchrom en spännande app till iPhone, iPad och iPod Touch. Appen ger dig helt enkelt möjligheten att fjärrstyra dina Elinchrom-enheter direkt från telefonen. Det krävs dock att du har en Elinchrom Skyport WiFi-modul för att det hela ska fungera.

Från appen kan du exempelvis ställa blixtens styrka, se hur batteristatusen är för stunden, samt slå av och på olika funktioner beroende på vilken blixt du använder.

Appen fungerar i nuläget endast med Elinchroms blixtenheter ur RX-serien och kräver som sagt en extra WiFi-modul. Modulen släpps inte förrän till sommaren, men till dess kan nyfikna användare ladda hem och testköra appen i demoläget. Du hittar appen på iTunes-store om du söker på Elinchrom. Appen är gratis.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.