TVÅ NYA FOTORYGGSÄCKSSERIER FRÅN LOWEPRO

Nyheter 16 aug 2015

Nu lanserar Lowepro två nya serier med ryggsäckar för den växande skaran outdoorfotografer. Whistler är serien för riktigt krävande professionella actionfotografer, medan Photo Sport II är en vidareutveckling av succé-serien Photo Sport.

Lowepro-Utvald

Den professionella Whistlerserien är byggd för alla årstider och förhållanden, och erbjuds i två storlekar; 350 AW och 450 AW. De är gjorda för att klara tuffa miljöer och långa utflykter, och det går enkel att fästa en mängd annan utrustning utöver kameraprylarna, som exempelvis skidor, vandringsstavar, stativ, isyxor, med mera. LoweproWhistlerBP450-fram-Wordpress

Tack vare Lowepros ActiveZone-System och MaxFit så ska de, enligt Lowepro, vara både bekväma att bära och enkla att packa. Whistler är byggd för bästa tänkbara skydd och är bland annat utrustad med vattentätt material i botten, regnskydd och löstagbar kameradel.

Photo Sport II är ryggsäckserien för alla som vill ha sin kamera i säkert förvar vid cykling, klättring och löpning. Den lätta konstruktionen gör det bekvämt att alltid ha sin kamera till hands.

 

LoweproPhotoSportBP300AWII-fram-Wordpress

De nya Photo Sport BP 200 II och 300 II har båda Lowepros nya UltraCinch-design som gör att kameran är still även när man hoppar och skuttar, erbjuder åtkomst från sidan (utan att ryggsäcken behöver tas av), och har inbyggt regnskydd.

Väskorna har också plats för 2 liters vätskepåsar (ingår ej), så att du kan undvika vätskebrist vid tuff träning.

De båda nya ryggsäcksserierna börjar levereras under september och kommer då få följande priser:

Whistler 350 AW: ca 3 900 kronor

Whistler 450 AW: ca 4 400 kronor

Photo Sport BP 200 AW II: ca 2 000 kronor

Photo Sport BP 300 AW II: ca 2 400 kronor

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.