CANON POWERSHOT SX410 IS MED 40X OPTISK ZOOM

Nyheter 26 feb 2015

Canon PowerShot SX410 IS erbjuder bland annat ett 40x optiskt zoomobjektiv, en CCD-sensor på 20 MP, och en rad kreativa filter

Canon PowerShot SX410 IS

Den senaste superzoomkameran från Canon heter PowerShot SX410 IS och erbjuder ett 40x zoomobjektiv på motsvarande 24-960 mm, samt en CCD-sensor på 20 MP.

På baksidan av kameran återfinns en dedikerad videoknapp med vilken du kan starta HD-filmning. Det handlar dock i det här fallet inte om Full-HD-, utan om vanlig HD-upplösning (720p).

Smart Auto-läget väljer automatiskt från 32 förinställda motivlägen vid stillbildsfotografering, och 21 motivlägen när du spelar in video.

Canon PowerShot SX410 IS

Baksidan hyser även en tretumsskärm med 230 000 pixlar, och den klarar slutartider på 15-1/4000 sekund.

Vidare kan du utnyttja dina konstnärliga egenskaper med hjälp av kamerans kreativa filter, exempelvis fisheye, leksakskamera, och monokrom.

Kameran väger 325 gram med batteri, vilket bör göra den förhållandevis bekväm att bära på även under längre fotosessioner. En intressant funktion är ECO-läget som, enligt Canon, ska hjälpa till att utöka batterilivslängden så att du ska kunna ta lite extra bilder på samma laddning.

Canon PowerShot SX410 IS

PowerShot SX410 IS är dessutom utrustad med ett ergonomiskt grepp, som ska ge större stabilitet vid inzoomning på avlägsna objekt.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.