Nytt firmware till Canon 60D

Systemkameror 1 apr 2011
Canon EOS 60D
Canon EOS 60D

Canon har släppt en ny firmwareversion till EOS 60D – och nykomlingen har fått beteckningen 1.0.9.
Efter uppdateringen fungerar kameran korrekt även om den blivit inställd på Quick Mode AF under Live View precis efter att du tagit en bild med C. Fn II-1 PTP inställt på [on], och en slutartidsinställning på 5 sekunder eller mer.
En uppdarterad kamera fungerar dessutom normalt även om Live View-fotografering är vald och du via fjärrkontrollen slår på EOS Utility-skärmen för att sedan börja filma. Det tidigare problemet i den här situationen uppstod endast när kameran var ansluten till en kompatibel dator och Remote Live View-funktionen i programmet EOS Utility användes.

Du hittar uppdateringen här

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

1 kommentar

Jan Pelz 1 apr 2011

Då måste jag uppdatera kameran nu. Tack för tipset!

Svara

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.