Ny kamera på 15 sekunder

Kompaktkameror 1 apr 2011
Pentax Optio RS1500
Pentax Optio RS1500

Nu lanserar Pentax Optio RS1500, som är en kompakt digitalkamera med utbytbara ”skins”.

Kameran levereras med tio designade och fem blanka ”skins”, och via webbplatsen http://chameleon.pentax.eu kan du dessutom designa och skriva ut egna ”skins” baserade på egna bilder eller teckningar. Även objektivringen är utbytbar och levereras i två färger – svart och orange.

Optio RS1500 har ett designat aluminiumhus, en 14 megapixelsensor och 4x vidvinkelzoom (motsvarande 28-112 mm i 35 mm-världen). På baksidan sitter dessutom en tretums LCD-skärm.

Kameran klarar att filma i HD-upplösningen 720p, och den inbyggda bildstabiliseringsfunktionen fungerar även vid videoupptagning, vilket bidrar till förbättrad filmkvalitet.

Pentax Optio RS1500 kommer i butik under april och kommer då att kosta cirka 999 kr.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.