Ny firmware till Canon EOS 7D

Systemkameror 30 apr 2011
Canon EOS 7D
Canon EOS 7D

Nu har Canons entusiastsystemkamera EOS 7D fått en firmwareuppdatering i form av version 1.2.5. Nykomlingen rättar ett sällsynt fel där bilder och videoinspelningar inte kunde öppnas efter inspelning på enstaka CF-kort på 32 gigabyte eller mer, vilket resulterade i ett felmeddelande och avbruten filmning. Ett annat problem som åtgärdas är vissa problem med bildstabiliseringen i kombination med vissa objektiv. Den senaste versionen förbättrar dessutom läs-/skriv-hastigheten när du använder UDMA 7-kompatibla CF-kort.

Uppdateringen finns för både Windows och Mac OS, och går att ladda ner via länken nedan.

Ladda ner här

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.