MISSA INTE PLANKET MALMÖ!

Aktuellt 20 maj 2016

Nu är det återigen dags för fotoutställningen Planket Malmö

PlanketMalmo-Wordpress

Efter ett års uppehåll är nu fotoutställningen Planket Malmö tillbaka. Eventet går av stapeln lördagen den 21 maj klockan 12-17 nära plaskdammen i Folkets Park Malmö .

På byggstaket kommer en blandning av fotografer under en dag visa sina bilder. Vissa har ställt ut förut, medan det för andra är första gången. Anmälan var öppen för alla – allt från nybörjare till proffs inom foto – vilket har gett en mix av motiv och utställare. 25 fotografer visar allt ifrån gatufoto och porträtt till natur och konstfoto, samt allt där emellan.

Utställningens huvudfokus är att den ska vara så jämställd som möjligt då foto oftast är mansdominerat inom både yrke och hobby. Även i år har man lyckats hålla sitt mål då 12 kvinnor ställer ut.

Planket är annorlunda mot andra utställningar då det handlar om en pop-up-utställning på en dag, samt att många av de utställande fotograferna stannar kvar och pratar med besökarna under dagen, precis som på en vernissage. Dessutom särskiljer man sig genom att mixa nybörjare, amatörer och professionella fotografer, och därmed ger alla samma chans att ställa ut.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.