FOTORESA TILL NEPAL

Aktuellt 19 sep 2014

Mellan den 9-29 mars 2015 kan du passa på att göra en fotoresa till Nepal. Det är bara en av flera fotoresor som finns med i fotoreseföretaget InNature Wests resekatalog för 2015

Nepal-Wordpress

Fotoreseföretaget InNature West har nu presenterat sina fotoresor under 2015, och en av dessa resor kommer att gå till Nepal. Enligt företaget är det resan för dig som vill uppleva det genuina Nepal med dess fantastiska natur och spännande människor.

InNature West har skräddarsytt resan tillsammans med Irma Partanen/Lund som jobbar som volontär i landet, och en lokal guide finns också med under hela resan.

Bland de saker resenärerna får uppleva i Nepal är bland annat Katmandu och dess livliga puls,  Nagarkot med utsikt mot Mount Everest, Bhaktapur med flera världsarvsbyggnader, Pokhara med vandringar i omgivningen med Annapurnas bergsmassiv i blickfånget, och Chitwan nationalpark med mycket djur.

Resans fotoguide heter Gert Olsson, som har mångårig erfarenhet av fotoutbildningar. Du får under resan lära dig hur det storslagna landskapet bäst avbildas, hur du lyckas med djurbilderna och vad du bör tänka på när du fotograferar lokalbefolkningen.

Mer information om resan hittar du här.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.