INNATURE WEST LANSERAR FOTORESOR TILL TANZANIA OCH MEXICO

Aktuellt 27 feb 2015

Innature West utökar nu sitt utbud av fotoresor genom att lansera resor till Tanzania och Mexico

Innature-Wordpress

Innature West arrangerar i år fotoresor till Ecuador, Nepal, Italien, Rumänien och Slovenien. Två nyheter i år är dessutom resor till Tanzania och Mexico.

Fotoresan till Tanzania hösten 2015 innehåller besök i nationalparker för att fotografera vilda djur, men ungefär hälften av tiden tillbringas i en liten by utanför Nzega inte så långt från Serengeti där deltagarna har möjlighet att lära känna folket som bor i byn och se hur de lever.

Resan påbörjas den 26 september, och sträcker sig över 15 dagar.

Fotoresan till Mexico påbörjas den 2:e november, och sträcker sig över sammanlagt 22 dagar, och den innehåller, enligt arrangören, både upplevelser i den kulturella och i den biologiska mångfalden.

Resan börjar i staden Querétaro på Mexikos högplatå – eller uppe på ”bordet” som platån också kallas. Detta är en för de flesta skandinaver okänd plats dit inte så många turister hittar. Där går det att njuta av god mat och ett behagligt klimat i innerstaden, ett av UNESCO:s kulturarv. Landsbygden ger upplevelser med höga berg och djupa dalar, kaktusar i alla former, rikt fågelliv, traditionella bad i svetthydda, och mycket mer.

Resan går sedan vidare till södra Mexiko där deltagarna hamnar i Mayafolkets delstat Chiapas. De får där uppleva små städer, pyramider, och djungel med ett rikt djur- och växtliv.

Under hela resan sker guidning av Ann-Marie Svensson som länge bedrivit verksamhet i landet på olika sätt. Hon har bl.a. startat ett kvinnlig nätverk, Ekomujeres, som är avsett att inspirera och hjälpa till att förbättra situationen för kvinnor i Mexiko.

Mer information om resorna hittar du här.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.