VINNAREN I UTMANINGEN PRYLFOTO ÄR KORAD!

Aktuellt 2 mar 2016

Nu är vinnaren i Utmaningen Prylfoto korad på vår Facebooksida!

UtmaningenPrylfoto-februari2016-Wordpress

Ja, nu är februari månads Utmaning på vår Facebooksida facebook.com/firstfoto avgjord, och den här gången var ämnet Prylfoto, där uppgiften var att fota en klocka, eller annan pryl så att bilden skulle kunna användas i en glassig tidningsannons.

Det bidrag som fick flest gillamarkeringar var den snygga bilden på det gamla fickuret. Bilden är tagen av Åke Wredh, och han vinner inte bara äran och en plats i Utmaningens Hall of Fame, utan får även sin bild publicerad i tidningen Fotografen 4-2016, vilken når butikerna den 17 mars.

Grattis till vinsten Åke!

/Dietmar H

 

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.