Viktor J Fremling visar Twins

Aktuellt 4 maj 2013

Nu kan du se fotografen Viktor J Fremlings fotoutställning Twins på NAU Gallery i Stockholm.

ViktorFremling-Twins-WordpressBild: Viktor J Fremlings

Mellan den 25 april och 25 maj visar NAU Gallery i Stockholm Viktor J Fremlings fotoutställning Twins. Med den vann han pris i kategorin ”Porträtt” i den prestigefyllda fototävlingen Årets Bild. Serien tog Viktor under en vistelse i Ohio med den världsberömda fotografen Martin Schoeller. Resan var en förlängning av Google Photography Prize som Viktor vann i fjol. Av 20 000 unga fotografer vann Viktor första priset och fick möjlighet att arbeta ihop med Martin Schoeller.

Viktor är utbildad på Nordens Fotoskola och tog sin examen i februari 2013. Under sin studietid har han blivit uppmärksammad internationellt via College Photographer of the Year och Googles Photography Prize. Han har ställt ut på Saatchi Gallery i London, Fotografiska, och på NAU Gallery i Stockholm.

Nau Gallery ligger på Hudiksvallsgatan 4B i Stockholm.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.