Tre nya väskor från Think Tank

Fotoväskor 6 Nov 2012

Under november släpps ytterligare väskor från Think Tank Photo – ryggsäcken Glass Limo och två nya storlekar av väskserien Retrospective.

I ryggsäcken kan du bära med dig ett löst 600 mm, f/4-objektiv, eller ett hus i proffsstorlek med ett 500 mm f/4-objektiv fastsatt. Du kan även ta med dig ett stativ, vilket kan fästas på någon av sidorna med den medföljande remmen.

Väskan har tagits fram med den resande fotografen i åtanke, och följer därför de flesta flygbolags riktlinjer gällande handbagage. Den har även blivit behandlad för att stå emot vatten, och ett extra regnskydd medföljer.

Väskan innehåller bland annat två fack för tillbehör, löstagbar midjerem, fickor för vattenflaskor och vadderade inlägg för att kunna skräddarsy insidan efter behov.

I Retrospective-serien tillkommer nu Retrospective 40 och Retrospective 50 vilka bland annat ger möjlighet för fotografen att ta med sig den bärbara datorn ut på fotouppdrag.

Retrospective 40 passar för proffskameror och de flesta 13-tumsdatorer, och Retrospective 50 rymmer en proffskamera och en 15,4-tumsdator. Båda väskorna har även utrymme för ett monterat 70-200 mm, f/2,8-objektiv på ett proffshus. Det stora främre facket kan justeras för att få plats med ytterligare två proffshus eller dokument.

Båda väskorna har bland annat halkfria axelband, kommer med ett extra regnskydd och kan justeras för att passa fotografens behov i övrigt.
För den egna företagaren finns det även ett fack för visitkorten på alla tre väskorna.

Glass Limo är 22,9 × 50,8 × 23,4 cm, väger 1,1-1,8 kg, och kostar ca 1 300 kronor.
Retrospective 40 är 36,1 x 30 x 20,3 cm, väger 1,8 kg och kostar ca 1 400 kronor.
Retrospective 50 är 40,6 x 30 x 21,6 cm, väger 1,9kg och kostar ca 1 600 kronor.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.